Tuesday, November 24th, 2020

Ny kanalliste på din dekoder fra 31. mai 2012

0

Den nye kanallisten vil automatisk bli tilgjengelig på din HD-dekoder fra 31. mai. Øvrige dekodere og kortleser for IDTV vil kreve at du foretar et kanalsøk. Se kabel.canaldigital.no/nykanalliste for brukerguider, oppsett av favorittliste og oversikt av ny kanalliste.

Hva er nytt?
Den nye kanallisten fremhever HD-kanaler som gir den beste tv-opplevelsen for deg med en HD-dekoder.

Fra høsten av vil du som kunde selv kunne velge et utvalg kanaler i Grunnpakken. Vi forbereder for ny Grunnpakke ved å sortere kanallisten, slik at de kanalene som alle automatisk får tilgang til ligger først.

Kanallisten er delt opp i forskjellige sjangre, slik som barn, sport, nyheter og så videre, for at du lettere skal finne frem til dine favorittprogrammer.

You must be logged in to post a comment.