Tuesday, November 24th, 2020

Internettlinje på hele 1 Gbit/s?

0

Under en teknologidemo i Oslo 28. juni 2013 viste Get frem en rimelig drøy Internettlinje. Ytre Rælingen Antennelag SA som er et operatørnett for Canal Digital Kabel-TV AS, samt andre kabelnett i Norge, kan også ta i bruk denne teknologien for å kunne levere hastigheter på en hele 1 Gbit/s ved nedlasting og 200 Mbit/s ved opplasting. Så hvis noen lurer på om vårt kabelnett har gått ut på dato, så er nok dette feil. Kabel-TV nett i Norge kan gjøre mye for å levere høyere hastigheter på sine leveranser av bredbånd, og det uten for mye kostnader. Vi har lenge hatt planer om å oppgradere til Eurodocsis 3.0-standarden, men dette blir ikke gjort før til høsten. Da vil det i første omgang komme hastigheter som er mer tilpasset konkurransen i vårt område. Vi tester også skikkelig før nye hastigheter blir gjort tilgjengelig for våre brukere. Ytre Rælingen Antennelag SA skal også i fremtiden være din foretrukne leverandør på TV og bredbåndstjenester i Ytre Rælingen. Les artikkelen «Get viser frem superbredbånd på 1 Gbit/s».

You must be logged in to post a comment.