Tuesday, November 24th, 2020

Gladnyhet! TV Norge-kanalene er tilbake

0

Canal Digital og Discovery er enige om en ny distribusjonsavtale som betyr at seerne nå får tilbake de kanalene som har vært borte. Seerne kan forvente å få TVNorge- og Discoverykanalene tilbake på skjermen i løpet av formiddagen.

Vi er veldig glade for at vi nå har kommet frem til en løsning som betyr at kundene våre igjen får mulighet til å se TVNorge- og Discoverykanalene. Forhandlingene har vært krevende, men vi er glade for å ha lykkes med en fremtidsrettet avtale som sikrer godt lokalt og internasjonalt innhold, tilpasset endrede brukervaner. Den nye avtalen omfatter også Tippeligaen og dermed blir det mer og billigere fotball til folket fra 2017.

Vi vil nå på ulike vis legge til rette for at seerne skal kunne ta igjen noe av det de ikke har fått sett mens kanalene har vært borte. TVNorge vil førstkommende helg kjøre repriser på attraktivt innhold som har blitt sendt i februar. De store norske seriene vil også bli gjort tilgjengelig i arkivet i Canal Digital GO .

Vi forstår godt skuffelsen som har vært, men håper du som kunde vil glede deg over at innholdet er tilbake
– og over alt det spennende som vil komme som følge av den nye avtalen.

Vi vil holde deg oppdatert med mer informasjon i tiden fremover.

Du finner mer informasjon her: https://kabel.canaldigital.no/hjelp/info/

Hilsen
Canal Digital Kabel-TV

You must be logged in to post a comment.